Hírek : földrajz

kategóriákat mutat

versenyek : földrajz Földrajz OKTV 2022.03.25.

Vajda Menyhért 12. b osztályos tanuló, a Földrajz OKTV-én 33. helyezést ért el az országos versenyben,  eredményéhez szívből gartulálunk.

Tanára: Vaskor Gabriella


 
versenyek : földrajz Földrajz OKTV - második forduló 2021.11.25.

Vajda Menyhért 12.b osztályos tanuló az első fordulóban megírt szép dolgozatával bejutott a földrajz OKTV második fordulójába.

 

Felkészítő tanára Vaskor Gabriella tanárnő.

 

Gratulálunk nekik!

 


 
versenyek : földrajz Földrajz OKTV, első forduló 2021.11.10.

Gratulálunk Vajda Menyhértnek (12.b), akinek a földrajz OKTV első fordulójából az elért eredményei alapján továbbítani lehetett a dolgozatát  a versenybizottsághoz.

Felkészítő tanára Vaskor Gabriella tanárnő.

 


 
versenyek : földrajz Földrajz OKTV 2020.04.14.

Várnai Balázs 11. a  osztályos tanuló 38. lett a Földrajz Országos Középiskolai Versenyen. Eredményéhez szívből gartulálunk!

Tanára: Vaskor Gabriella


 
versenyek : földrajz Földgömb Országos Földrajzverseny 2020 2020.04.02.

A Földgömb Országos Földrajzversenyen:

 

 

35. - Boldis Balázs Zoltán és Jancsurák Marcell a 11. a-ból,

39. - Bimbó Balázs Norbert és Yu Lang Richard a 9. a-ból,

61. - Dudás Levente és Karnóth Benedek a 10. b-ből,

66. - Érsek Georgina és Németh Veronika Anna 9. a-ból,

és 81. - Tóth Vivien és Varga Orsolya a 11.-a-ból.l

 

Tanáruk: Vaskor Gabriella

 

Eredményükhöz szívből gratulálunk!

 

 

         

 
versenyek : földrajz Földrajz OKTV, második forduló 2019.11.27.

Gratulálunk Várnai Balázsnak (11.a), aki az első fordulóban megírt dolgozata alapján továbbjutott a verseny 2. fordulójába.

Tanára Vaskor Gabriella tanárnő

 

 


 
versenyek : földrajz Földrajz OKTV, első forduló 2019.11.07.

Gratulálunk Várnai Balázsnak (11.a), akinek a földrajz OKTV első fordulójában megírt dolgozatát a megadott ponthatár alapján a versenybizottsághoz továbbíthattuk.

 

Tanára Vaskor Gabriella tanárnő.


 
versenyek : földrajz Városismereti verseny 2018.04.13.

Csörgits Máté (10.a) a Budapesti (Lágymányosi nevezetességek) Városismereti Versenyen, a középiskolás kategóriában a nyolcadik helyezést érte el.


 
versenyek : földrajz Tehetségtábor - Erdély, Parajd 2017.08.10.

Iskolánk tanulója, Reif Márton a Kárpát-medencei Földrajz-Földtan Verseny nemzetközi és országos győzteseként és versenyfelkészítő tanára, Vaskor Gabriella a Magyar Természettudományi Társulat jutalmaként 2017. július 17-23-a között Parajdon voltak az első Kárpát-medencei Tehetségtáborban, amit a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Kara szervezett. Itt voltak azok a felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és magyarországi legtehetségesebb 7.-es és 8.-os  tanulók, akik a biológia, a kémia vagy a földrajz területén értek el sikereket. Csillagkirándulások során ismerhették meg Erdély természeti és kulturális örökségét neves egyetemi professzorok, oktatók társaságában. Az utolsó napon a Nemzetstratégiai Kutatóintézet Tehetség-kvízét - ami a Kárpát-medence földrajzi és kulturális értékeiről szólt - a Marci által vezetett csapat nyerte meg 98 %-os teljesítménnyel.

 

http://kv.sapientia.ro/hu/hirek/juliusi-tehetsegtabor

 


 
versenyek : földrajz Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz-Földtan Verseny 2017.05.16.

Reif Márton 8. b osztályos tanuló a hétvégi háromnapos nemzetközi és országos Teleki Pál Kárpát-medencei Földrajz-Földtan Versenyen korosztályában az I. helyezést érte el. Gratulálunk neki!

Szaktanára: Juhász Gergely, versenyfelkészítő tanára: Vaskor Gabriella.

Marci megkapta az első helyzetteknek járó Teleki Pál Földrajz- Földtan Verseny Emlékérmet, s ezen kívül nyáron felkészítő tehetséggondozó, terepgyakorlati táborozásban vehet részt egy héten át Erdélyben, Parajdon versenyfelkészítő tanárával együtt.

Az idei évben országos és kárpát-medencei elismerésként Vaskor Gabriella tanárnő kapta meg a tanári Teleki Pál Földrajz- Földtan Verseny Emlékérmet, aki több évtizedes földrajz tehetséggondozó munkájáért (lektoráló, feladatíró, zsűriztető), valamint az utóbbi 3 évben, mint versenyfelkészítő tanárként segítette a tehetséggondozást.