Hírek : szakkörök

kategóriákat mutat

szakkörök Sakkozz velünk ! 2020.09.02.

Kedves Diákok és Szülők !

 

Most induló sakk foglalkozásainkat szeretnénk figyelmükbe ajánlani.

Manapság egyre nagyobb tért hódítanak a telefonos, számítógépes játékok, a fiatalokat nehéz a hagyományos játékokkal „megfogni”, mi mégis hiszünk a sakkozásban -  a sakk fejlesztő erejében, abban, hogy remek családi szórakozás lehet, és ki tudja, talán még a versenyzést is kipróbálják a diákok.

Fiatal sakkoktatókból álló csapatunk évek óta tart szakköröket budapesti óvodákban, iskolákban, de foglalkozunk a sakkot magasabb szinten űző versenysakkozó tanítványokkal is  - a Kempelenből is tanultak nálunk többen.    


Az új tanév kezdetével elindítjuk csoportos óráinkat – ezúttal főleg online csatornán, aminek nagy előnye, hogy nem a helyszín határozza meg a csoportokat, hanem a tudásszint. A tanév során, ha a helyzet engedi, pár alkalommal szerveznénk személyes foglalkozást is, akár iskolai háziversenyt is – természetesen külön leegyeztetve.

Reméljük, felkeltettük érdeklődésüket, és ellátogatnak honlapunkra:  https://polychess.hu/online/


Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressenek minket elérhetőségeinken!


üdvözlettel, a PolyChess csapata


 
szakkörök Öveges József Fizika Verseny 2020.05.10.

Lebonyolították az Öveges József Fizika Verseny második fordulóját. A tervezettől eltérően erre internetes formában került sor. Diákjaink szépen szerepeltek: Dévényi Álmos 8.a, Kapuvári Márton 8.b, Kovács Márton 8.b, Palotás Levente 8.b, Somogyi Kincső 8.b, Tersztenyák Alíz 8.b vehettek részt ezen a fordulón.

Közülük Somogyi Kincső az elért eredménye alapján bejutott az országos döntő fordulóba.

 

Gratulálunk Mindannyiuknak a szép sikerhez!