Hírek : táborok

kategóriákat mutat
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] Új hír írása

táborok Angol tábor 2017.03.15.

A káptalanfüredi angol nyelvi tábor időpontja:július 31-től (hétfő)-augusztus 4-ig (péntek).

Az idei téma: A vadnyugat. Programok: napi 2 angol foglalkozás, strand, kirándulások, sport, tábori élmények.

További tájékoztatót Schwarckopf Ágnes és Olejnik Árpád tanár úrtól kaphatnak az érdeklődők. 


 
táborok Angol nyelvi tábor 2015.05.15.

A július 27-től 31-ig tartó balatoni angol nyelvi táborba még lehet jelentkezni Schwarckopf Ágnes tanárnőnél.


 
táborok Angol tábor 2015.03.24.

A hagyományos nyári balatoni angol nyelvi tábort idén július 27-től 31-ig szervezzük meg. Idei témánk az  angol humor. A részletekről Schwarckopf Ágnes tanárnőnél lehet érdeklődni.


 
táborok Angol tábor 2013.05.25.

A káptalanfüredi angol nyelvi tábort idén is megszervezzük július 28-ától augusztus 1-jéig. Aki szeretne jelentkezni, vagy további információkat kapni, forduljon a szervező tanárokhoz: Igaz Ágnes vagy Schwarckopf Ágnes tanárnőkhöz vagy Olejnik Árpád tanár úrhoz.


 
táborok Angol tábor 2012.06.07.
A hagyományos káptalanfüredi angol tábort idén augusztus 7-e és 11-e között szervezzük meg. Aki szeretne jelentkezni, keresse meg a kísérőtanárokat, Schwarckopf Ágnes, Igaz Ágnes tanárnőket vagy Olejnik Árpád tanár urat!

 
táborok HATÁRTALANUL 2012.05.18.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. által kiírt „Határtalanul!” pályázat keretében - amely tanulmányi kirándulások szervezését biztosítja magyarlakta területekre - iskolánk hetedikesei 2012. május 7-e és május 10-e között Kárpátaljára utaztak. A program megvalósulását a pályázatot kiíró alapítvány 2 098 000 Ft-tal támogatta.

 

A 65 diákot és 7 kísérő tanárt a mezőkaszonyi iskola tanárai és diákjai látták vendégül. A kempelenes csoport a környék nevezetességeit, látnivalóit az ő vezetésükkel kereste fel.

A történelmi emlékhelyek, a természeti különlegességek megismerése mellett nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy utazásunk az ottani magyar közösségnek is hasznára legyen. A Vereckei-hágónál, a millecentenáris emlékműnél virágokat ültettünk és összegyűjtöttük a szemetet. A szolyvai emlékparkban a malenkij robot áldozatai előtt róttuk le kegyeletünket. A nagyon szerény körülmények között működő mezőkaszonyi iskolának sok ajándékot vittünk: labdákat (foci-, kosár- és kézilabdákat), sportmezeket, könyveket (tankönyveket, munkafüzeteket -főleg fizikából-, emellett magyar szépirodalmat), szótárakat, kivetítőt és faxot. Tanulóink a zsebpénzükből "Kályhacsempejegy”-et is vettek, ezzel az ottani iskola fűtésének felújításához járultak hozzá.

 

A Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt. mellett ezúton is köszönjük mindazoknak – Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának, a támogató szülőknek és tanároknak -, akik felajánlásaikkal segítették a program megvalósulását.

 

Beszámoló a programokról napi bontásban.

Képek a kirándulásról.

Rövid videó a kirándulásról.


 
táborok Mentőtábor 2011. Százhalombatta 2011.05.12.

Mátrix Egyesület – Mentőtábor 2011. Százhalombatta

 

A nyári táborban iskolánk védőnője, dr. Lenténé Győri Anikó is részt vesz kísérő felnőttként. A program ismerőjeként jó szívvel ajánlja a téma iránt érdeklődő tanulóknak ezt a nyári táborozási lehetőséget. 

 

Egyesületünk az idei évben megrendezi második ifjúsági táborát, a Mentőtábort, melynek vezérgondolata, hogy a 10-18 éves korosztály számára az elsősegély oktatásán, a mentésben résztvevő hivatásos és civil szervezetek testközelből történő megismertetésén, csapatépítő, fizikai aktivitást igénylő programokon keresztül olyan maradandó értékeket közvetítsen a fiatalok felé, mint az egészség, a család, a barátság, a csapatmunka, az empátia, a segítségnyújtás, a bizalom. Táborunk megfelel azon prevenciós célkitűzéseinknek, melyekkel a képességek, készségek fejlesztése és a klasszikus értékek megismerése útján olyan szemlélet, gondolkodásmód, életvitel alakítható ki, melyben nem vonzó magatartásforma bármely drog használata.

A program az elsősegélynyújtás, mint fő téma köré épül: kis létszámú csoportokban oktatják a résztvevőket tapasztalt és képzett mentődolgozók. E mellett helyet kap a befogadó település kultúrájának megismerése, játékos sportverseny, kéklámpás délután keretében pedig megismerhetik a hivatásos és civil mentőerők munkáját, kipróbálhatják felszereléseiket. Az elsajátított ismeretek visszakérdezése akadályverseny keretében történik, ahol a csapatoknak a mentők és a tűzoltók által kialakított helyzetekben „életmentő” feladatokat kell végrehajtaniuk.

 

időpontja: 2011. július 3-9.

helyszíne: Százhalombatta

költsége: 30.000 Ft/fő, melyből 15.000 Ft-ot a szálláshely-foglalás és az étkeztetés költségeinek előlegeként az Egyesület bankszámlájára kérjük átutalni, a befizetés igazolását a jelentkezési lappal együtt kérjük postacímünkre eljuttatni.

 

A résztvevőknek napi négyszeri étkezés biztosított, elhelyezésük üdülőházban (nem tábori ágyakon) történik. 10 fős csoportonként – a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően – 2 felnőtt csoportvezetőt biztosítunk a tábor teljes időtartama alatt.

A tábor tervezett létszáma 60 fő, a résztvevőket a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében regisztráljuk.

A jelentkezés határideje: 2011. május 20.

 

Bankszámlaszám: 14700002-00601568-91019019

 

A jelentkezési lapokat az alábbi címre várjuk:

Fehér Miklós - 1113. Budapest, Nagyszőlős u. 16.

 

Táborvezető, kapcsolattartó:

Fehér Miklós mentőápoló

Telefon: 20/ 925 2655

E-mail: matrixtabor@gmail.com

http://www.matrixegyesulet.hu


 
táborok angol tábor 2011.05.08.
Angol tábor a Balatonnál!
2011. augusztus 1-5-ig angol tábor lesz a szokásos programokkal, napi 2 óra angolozás kis csoportokban, Luke Stannard-el , Schwarckopf tanárnővel és Olejnik tanár úrral, strand, kirándulások, kert mozi, tábortűz,sportolás, beugrózás (Török Tamással, 8.a).Jelentkezni Schwarckopf tanárnőnél lehet.
 
táborok   2010.04.06.
2010.június 28-július 2-ig angol tábor lesz a Balatonnál. Idén is velünk tart Sue Perryman, Romhányi Katalin és Schwarckopf Ágnes.
Programok: napi 2 óra angol, strand, kirándulások, esti programok, tábortűz, Beugrózás Török Tamással (7.a),sport és igazi tábori hangulat!
Ára: 22 800 Ft
Jelentkezni Schwarckopf Ágnes tanárnőnél lehet.
 
táborok Pácini tábor 2009 2009.04.23.
Az alábbi linkeken elérhetők a 2009-es pácini táborokról szóló információk és jelentkezési lapok:
2009 június 12.-18.
2009 július 12.-18.
2009 július 24.-30.
 
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] Új hír írása