Hírek : német

kategóriákat mutat
1 ] .. [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] Új hír írása

versenyek : német Ausztriai országismereti verseny 2005.03.18.
2005. március 17-én gimnáziumunk több tanulója a Budai Nagy Antal Gimnáziumban rendezett ausztriai országismereti versenyen vett részt. Iskolánkat több csapat is képviselte, közülük a legeredményesebbek a következőek voltak:
Az 5.-6. osztályosok korcsoportjában a 6.b osztály csapata az első helyen végzett. A csapat tagjai: Limbek Zsófia, Tóth Zsófia, Huszár Katalin és Gémes Dániel.
A 7.-8. osztályosok között a 8.b-s lánycsapat (Bebiák Zsuzsanna, Hesz Nóra, Horváth Viktória, Kuzmich Vera) a harmadik helyet szerezte meg. A 8.b osztály fiúkból álló csapata különdíjat kapott plakátkészítésért.
A gimnazisták korcsoportjában a 10.b osztályos lányok (Erhardt Luca, Huszár Zsófia, Karsza Judit, Klein Rita) az első helyen végeztek, míg a fiúk (Boér Máté, Ganyecz Máté, Janzsó Péter, Páva Tamás) szorosan a nyomukban a második helyen. A 9.b osztályosok (Perger Júlia, Huszka Gergely, Füleki Tamás, Rácz István) negyedikek lettek. Gratulálunk!
 
versenyek : német Német OKTV 2005.01.12.
A német OKTV második fordulójába jutottak:
I. kategóriában: Molnár Márton 12.a
II. kategóriában: Berta Nóra 11.b,
Marschal Viktória 12.b,
Varga Dóra 12.b
Gratulálunk és február 24-én illetve 25-én drukkolunk nekik.
 
versenyek : német Német OÁTV 2005.01.06.
A német OÁTV második, fővárosi fordulójába Naszádi Katát és Gál Zsoltot hívták be.
 
versenyek : német Német OKTV 2005.01.06.
Az idei tanévben ismét több diáknak is sikerült teljesítenie a német OKTV első fordulójában meghatározott szintet. Az eredmények alapján a II., haladó kategóriából Berta Nóra, Varga Dóra, Marschal Viktória, Demeter Márton és Ganyecz Levente dolgozatát tudtuk továbbítani, az I., kezdő kategóriából pedig Molnár Márton munkáját. A diákok Lauthné Url Csilla, Bakó Tünde tanítványai. Gratulálunk a versenyzőknek!
 
versenyek : német Kerületi német fordítóverseny 2004.03.30.
A kerületi német fordítóversenyen, amelyet 2004. március 26-án a Budai Nagy Antal Gimnázium rendezett - igen színvonalasan - a következő nagyon szép eredményeket érték el iskolánk diákjai:
8. osztályosok kategóriája: 2. Huszka Gergely 8.b
(felkészítő tanár: Bakó Tünde)
9. osztályosok kategóriája: 1. Klein Rita 9.b
2. Ganyecz Máté 9.b
3. Huszár Zsófia 9.b
(felkészítő tanár: Lauthné Url Csilla)
10. osztályosok kategóriája: 1. Bak Orsolya 10.b
2. Gémes Blanka 10.b
(felkészítő tanár: Bakó Tünde)
11. osztályosok kategóriája: 1. Kisfalusi Dorottya 11.b
2. Demeter Márton 11.b
(felkészítő tanár: Lauthné Url Csilla)
3. Molnár Márton 11.a
(felkészítő tanár:Pozsonyi Gabriella)
Gratulálunk minden nyertesnek, minden indulónak és a felkészítő tanároknak.

 
versenyek : német Kerületi helyesírási verseny 2004.03.03.
A kerületi német helyesírási versenyen az ötödikesek között Huszár Katalin második, Tóth Zsófia harmadik lett. A hatodikosok versenyén Gál Zsolt győzött, a második helyet Béli Márton szerezte meg. Mindannyiuk felkészítő tanára Sisak Andrásné volt.
 
versenyek : német Világ-Nyelv középiskolai vetélkedő 2003.12.16.
A Világ-Nyelv középiskolai vetélkedőn iskolánkból két csapat is indult. Az első forduló feladatmegoldásai után a 10.b-s és a 11. b-s csapatunk is továbbjutott. Szurkolunk nekik, hogy a következő fordulóban is sikerrel helytálljanak.
 
versenyek : német német OKTV 2003.12.15.
A német OKTV decemberi első fordulójából a központilag megadott ponthatárok alapján az I. kategóriából (második idegen nyelv)Molnár Márton, a II. kategóriából (első idegen nyelv)Kisfalusi Dorottya és Ganyecz Levente dolgozatát lehetett a versenybizottsághoz továbbítani.
 
versenyek : német   2003.11.26.
2003. november 13-án iskolánk adott otthont a kerületi német versenynek, ahol diákjaink a következő nagyon szép eredményeket érték el:
5. osztályos emelt óraszámú kategória: 2. helyezett: Huszár Katalin, 3. helyezett: Tóth Zsófia. Felkészítő tanáruk: Sisak Andrásné
6. osztályos emelt óraszámú kategória: 2. helyezett: Gál Zsolt. Felkészítő tanára: Sisak Andrásné
7. osztályos emelt óraszámú kategória: 1. helyezett: Naszádi Kata, 2. helyezett: Barkóczi Flóra. Felkészítő tanáruk: Lauthné Url Csilla
8. osztályos emelt óraszámú kategória: 1. helyezett: Boér Anna, 2. helyezett: Rácz István, 3. helyezett: Nagy Zoltán. Felkészítő tanáraik:Aradszki Adrienn és Bakó Tünde
Mindnyájuknak gratulálunk!


 
1 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] Új hír írása