Hírek : biológia

kategóriákat mutat
1 ] [ 2 ] [ 3 ] Új hír írása

versenyek : biológia Tengerbiológiai konferencia 2013.02.04.

Január végén egy rendhagyó iskolai óra keretében a 7. b osztály tanulói nagyszerűen szerepeltek az iskolánk által szervezett Tengerbiológiai konferencián. Hallhattunk előadásokat a tengeri szivacsokról, a cápákról, a különleges mélytengeri állatokról, a tengeri tehenekről, sőt még egy delfinmodellt is kipróbálhattak a konferencián résztvevő diákok, szülők és tanárok.

Gajdosné Szabó Márta


 
versenyek : biológia Biológia OKTV 2011.04.29.
Szabó Gergő a három fordulóból álló biológia OKTV országos döntőjében a 45. helyen végzett.

 
versenyek : biológia Biológiai OKTV 2011.03.16.
Gratulálunk Szabó Gergő 12. a osztályos tanulónak, aki a biológia OKTV második fordulójában elért eredménye alapján bejutott az országos döntőbe. A második fordulóban 292 tanuló vett részt, közülük 48 diák jutott az áprilisi döntőbe.
 
versenyek : biológia Biológia OKTV 2011.02.17.
A biológia OKTV első fordulójában elért eredménye alapján Szabó Gergőt (12.a) behívták a biológia OKTV második fordulójába.
 
versenyek : biológia biológia OKTV 2006.04.12.
Bak Orsolya a biológia OKTV döntőjében a 24 versenyző közül a 4. legjobbnak bizonyult. Ezzel emelt szintű érettségit és 24 plusz pontott is szerzett. Gratulálunk Orsinak és felkészítő tanárának, Sebő Péternek ehhez a fantasztikus eredményhez.
 
versenyek : biológia Biológia OKTV 2006.03.10.
Bak Orsolya 12.b osztályos tanuló bejutott a biológia OKTV döntőjébe. A középdöntőben 304 tanuló vett részt, innen 24 tanulót hívtak be az utolsó fordulóba. Gratulálunk ehhez a fantasztikus eredményhez Orsolyának és felkészítő tanárának, Sebő Péternek!
 
versenyek : biológia Biológia OKTV, második forduló 2006.01.23.
Szép sikert ért el Bak Orsolya (12.b) és Gémes Blanka (12.b) a biológia OKTV-n. Első dolgozatuk eredménye alapján behívták Őket a második fordulóba. Gratulálunk tanáraiknak, Sebő Péternek és Mura-Mészáros Csabának is.
 
versenyek : biológia Biológia OKTV 2005.01.06.
A biológia OKTV első fordulójából Bak Orsolya (11.b)és Konrád Csaba (12.a) dolgozatát küldhettük be. Még várjuk a versenybizottság értesítését arról, hogy behívják-e a második fordulóba őket.
 
versenyek : biológia Természetvédelmi vetélkedő 2005.01.06.
A Fővárosi Környezetvédelmi Alap támogatásával szervezett Fiatal természetbarátok vetélkedőn iskolánk csapata a döntőben második lett. A csapat tagjai, Bertók András, Pósch Dániel, Tornyos Gábor és Zentai Ármin a szép könyvjutalmak mellett egy jutalomkirándulást is nyertek. Sajnos a Bükkbe szervezett kiránduláson a többiek betegsége miatt csak Bertók András és Tornyos Gábor tudott részt venni.A csapat tagjai egyéves előfizetést nyertek a Túrista Magazinra, a folyóirat számait a könyvtárban olvashatjátok.
 
1 ] [ 2 ] [ 3 ] Új hír írása