Hírek : versenyek

kategóriákat mutat
1 ] .. [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] Új hír írása

versenyek Mikulás-kupa 2005.12.06.
A kerületi sakkversenyen, a Mikulás-kupán a fiúk csapata első lett (Palotás Péter, Slenker Máté, Fodor Krisztián, Markó András); egyéniben Palotás Péter az első helyet szerezte meg, Slenker Máté második, Fodor Krisztián harmadik lett.
A lányok csapata második lett (Burghardt Krisztina, Szepes Nóra, Borbély Éva, Varga Judit); Burghardt Krisztina egyéniben a harmadik helyen végzett.
Szép teljesítményükkel a fiúk a fővárosi fordulóba jutottak.
Gratulálunk minden indulónak!
 
versenyek Filozófia OKTV német nyelven 2005.04.13.
Kisfalusi Dorottya a német nyelvű filozófia OKTV-n is kiemelkedő sikert ért el, az országos döntőben 20. helyezett lett.
 
versenyek Városismereti Verseny 2005.04.13.
Az idei fővárosi Városismereti Versenyen iskolánk csapata első helyezett lett. Gratulálunk a csapat tagjainak, Kovács Gellértnek, Parti Dánielnek és Pósch Dánielnek. A fiúk utazást nyertek, az úti célről később kapnak értesítést.
 
versenyek Csatorna Diákmédia Fesztivál 2005.04.13.
A Csatorna Diákmédia Fesztiválon Csiszár Mátyás és Pacsuta Péter a Vadássz című kisfilmmel a zsűri különdíjában részesült. A díjátadó fogadásra április 14-én kerül sor.
 
versenyek Filozófia OKTV 2005.03.30.
Gratulálunk Kisfalusi Dorka 12. b osztályos tanulónak, aki a tavalyi OKTV-n elért eredményét idén tovább tudta javítani. A magyar nyelvű filozófia OKTV-n elért országos 12. helyezésével filozófiából emelt szintű érettségi bizonyítványt is kap ebből a tárgyból.
 
versenyek Kerületi sakkverseny 2005.01.06.
A kerületi sakkversenyen a 7.-8.osztályosok kategóriájában Burghardt Krisztina első, Szepes Nóra második lett; az 5.-6. osztályosok versenyét Palotás Gábor nyerte meg, Fodor Krisztián második, Markó András harmadik lett, így a csapatversenyt is megnyertük. Ezzel a szép teljesítménnyel a gyerekek a fővárosi fordulóba jutottak.
 
versenyek Német nyelvű filozófia OKTV 2004.04.10.
A Kempelen Farkas Gimnázium történetében Kisfalusi Dorka (11. b) indult először az idegen nyelvű (német) filozófia OKTV-n. Ennek előfeltétele a filozófia OKTV magyar nyelvű kategóriájában az első fordulóban megírt dolgozata volt, melynek alapján meghívták a német nyelvű kategóriába is. Dorka végül az országos döntőben a 20. helyet szerezte meg.
Gratulálunk szép teljesítményéhez.
Osztályfőnöke és történelemtanára Szász Erzsébet, némettanára Lauthné Url Csilla.
 
versenyek Filozófia OKTV 2004.03.16.
Március 6-án, szombaton írták az országban a filozófia OKTV magyar nyelvű fordulóját. Iskolánkból Karsza Andrea és Kisfalusi Dorottya személyében első alkalommal vett részt diák ezen a versenyen. Kisfalusi Dorottyát az első forduló alapján a német nyelvű fordulóba is behívták, erre a versenyre március 13-án kerül sor.
 
1 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] Új hír írása