Hírek : DÖK hírek

kategóriákat mutat
1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] Új hír írása

DÖK hírek DÖK-fórum 2004.09.28.
A DÖK október 19-ére, keddre diákfórumot hív össze. A fórumon a diákjogok érvényesüléséről, a diákokat leginkább foglalkoztató kérdésekről lesz szó. Kérjük, hogy az osztályokat 3-3 delegált képviselje.
 
DÖK hírek Papírgyűjtés 2004.09.28.
A diákönkormányzat az osztályok között őszi papírgyűjtő versenyt hirdet. A feleslegessé vált papírt (régi újságokat, telefonkönyveket, stb.) október 29-étől két héten keresztül lehet az iskolába behozni. Az átvételt Vilcsek Feri bácsi intézi, kérjük, hogy mérlegeléskor az osztályotokat is feltétlenül diktáljátok be. A DÖK a bevétel egy részét jutalmazásra, másik részét későbbi rendezvényei finanszírozására fordítja.
 
DÖK hírek Kirándul a DÖK 2004.09.22.
Szeptember 24-én és 25-én a diákönkormányzat tagjai kétnapos kirándulásra mennek Szegedre. A csapatot a DÖK patronáló tanárai, Horváth Tamás és Varga Lóránt kísérik. Reméljük, hogy jövő héten már képes beszámolóval is hírt adhatunk a rendezvényről.
 
DÖK hírek Kempelen Köz-L-öny a weben 2004.06.19.
A Kempelen Köz-L-öny (és jogelődjei) elérhetők a weben. Jelen pillanatban még csak a harmadik (márciusi) és az ötödik (júniusi) szám van fent.
 
DÖK hírek Kempelen KözLöny 3. kiadás 2004.04.19.
A Kempelen KözLöny 3. kiadása itt letölthető. (1,44 MB)
 
DÖK hírek   2004.04.10.
Április 16-17. STREETBALL!
 
DÖK hírek Választott a DÖK 2004.02.05.
A diákönkormányzat január 28-iki ülésén a megjelent képviselők Sárdi Gabriella leköszönő végzős diákönkormányzati vezető helyett Staudt Máté 10.a osztályos diákot választották meg. A diákönkormányzat ezúton is köszöni Gabó másfél éves munkáját.
 
DÖK hírek Pályázati felhívás 2003.11.19.
Idén pályázatot hirdetünk az alsóbb és felsőbb évfolyamosoknak szépirodalmi műfajokban. Az ötödikesek és hatodikosok verssel és mesével, a hetedikesek és nyolcadikosok verssel, elbeszéléssel, a kilencedikes-tizenkettedikes diákok verssel, elbeszéléssel és novellával pályázhatnak. A novella műfaji követelményei adottak (erről kérdezzétek meg tanáraitokat), az elbeszélés szabadabb forma.

A prózai alkotások terjedelme legfeljebb öt oldal lehet. Az ötödikesek és hatodikosok kézírással is beadhatják munkáikat, kérjük, hogy a felsőbb évfolyamosok gépelt változatot adjanak le (12-es betűmérettel, Times New Roman betűtípussal).

A jeligés, borítékba zárt pályamunkákat legkésőbb a téli szünet utáni első héten a DÖK által az első emeleten elhelyezett dobozba rakjátok be. Emellett egy másik borítékot is tegyetek a dobozba, erre kívül írjátok rá a jeligéteket, belülre pedig a neveteket (ezzel tudunk azonosítani titeket).

A DÖK a zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat jutalomban részesíti. A legkiválóbb műveket - a szerzők engedélyével - az iskolaújságban is szeretnénk megjelentetni.

 
DÖK hírek DÖK megbeszélés 2003.09.30.
Október 1-jén, szerdán a nagyszünetben a 110-es teremben diákönkormányzati megbeszélés lesz. Kérjük az osztályok képviselőit, feltétlenül jelenjenek meg! Téma: papírgyűjtés, a gimnázium 15 éves évfordulójával kapcsolatos teendők.


 
DÖK hírek DÖK megbeszélés 2003.09.16.
Szeptember 17-én, szerdán a nagyszünetben a 110-es teremben diákönkormányzati megbeszélés lesz. Kérjük az osztályok képviselőit, feltétlenül jelenjenek meg!
 
1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] Új hír írása