Hírek : DÖK hírek

kategóriákat mutat
1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] Új hír írása

DÖK hírek Kempelen-nap 2007.04.15.
Köszönet minden szervezőnek a segítségért a Kempelen-napon!

A képek már megtekinthetőek a Képtárban! Film, beszámolók hamarosan.
 
DÖK hírek Videók! 2007.03.09.
A linkeknél a videók alatt megtalálható a dökös és iskolai rendezvényekről készült filmek, videók listája. Ezekből másolat kérhető Prim András tanár úrtól, vagy Rácz István 11.b osztályos tanulótól.

 
DÖK hírek Tornabemutató 2007.02.28.
Idén második alkalommal rendeztük meg a szertornaidényt záró tornabemutatót. A húszperces szünetben minden szeren egyszerre mutatták meg tudásukat a kempelenes diákok. Évfolyamonként 2-3 fiú és lány tornázta végig a nagyszünetet a közönség nem kis örömére.
A bemutatóról készült kisfilmet hamarosan láthatjátok a "szokásos helyen", azaz a tanári előtt(Köszönet érte Rácz Istvánnak!).
Reméljük,hogy sikerül hagyományt teremtenünk, és jövőre is találkozunk 20 perc torna erejéig!
Külön köszönet a szervezőknek: Kertész Éva tanárnőnek és Varga Lóránt tanár úrnak, valamint az összes résztvevőnek!


Judy 
DÖK hírek Iskolai vers- és prózamondó verseny 2007.02.26.
2007. február 22-én, csütörtökön került megrendezésre a ma már hagyománynak számító iskolai vers- és prózamondó verseny, ahonnan az elsők továbbjutottak a kerületi versenyre.
A versenyen a DÖK is képviselte magát a zsűriben három fővel. A magam nevében mondom, hogy nagyon élveztük az előadásokat, nagyon sok tehetséges szavaló jár iskolánkba.
Négy kategóriában indultak szavalóink, próza, vers, kicsik és nagyok csoportokra bontva. Három kategóriában hirdetett győztest a zsűri, a negyedik kategória egyetlen versenyzője Horváth Lilla volt. Ő minden valószínűség szerint továbbjut a kerületi versenyre.
A nagyok vers kategóriáját szintén Horváth Lilla nyerte.
A kicsiknél próza kategóriában Romsics Adél, versmondásban Csordás Gábor jut tovább.
 
DÖK hírek Farsang 2007.02.14.
Több, mint 10-en segítettünk a február 9-ei farsangon az állomásoknál, karaoke-nál és a hangosításban.
A rendezvény emlékezetes volt már hagyománnyá vált elemekkel.
Volt sütisütő-verseny,karaoke, 10 állomásos vetélkedő, fellépett az Abroncs zenekar, és természetesen idén is egyedibbnél- egyedibb jelmezek születtek. Köszönet a szervező hetedikeseknek!
 
DÖK hírek Képes Fergeteg! 2007.02.08.
Megjelent az iskolaújság második száma. Keressétek Ratkovszki Krisztiánt, Séra Esztert vagy Saáry Vivient!
 
DÖK hírek Karácsonyi hangulat a Kempelenben 2007.01.22.
Karácsonyi hangulat a Kempelenben

2006 utolsó tanítási hete sem telt eseménytelenül a Kempelen Farkas Gimnáziumban. A Diákönkormányzat, lelkes tanárok, és maguk a diákok gondoskodtak a programokról.
Hétfőn több hónapos előkészület után megnyílt a zacskókiállítás a Dök által szervezett kiállítás-sorozat első részeként. A cél az volt, hogy bemutassuk,hogy az általunk nap mint nap használt, átlagosnak tűnő tárgyak mennyire sokfélék lehetnek. A műanyag, papír, régi, új, magyar, külföldi, de minden esetben egyedi zacskókból közel 300-at hoztak be a Kempelenesek.
Hétfőtől szerdáig a szünetekben a harmadik emeleti zsibongó kakaóbárrá változott, ahol hatodikosok árulták az általuk készített mézeskalácsokat, karácsonyi süteményeket, italokat. Eközben minden nap ünnepi zene szólt az iskolarádióban. A csütörtök az iskola és osztálykarácsonyok jegyében telt. Kedden és szerdán karácsonyi vásárt rendezett a Dök az ebédlőben. A keddi bevételt a diákok az iskolának ajánlották fel, ebből Kempelen- klubot fogunk szervezni. Az el nem adott ruhákat egy jótékonysági szervezetnek adtuk át. Szerdán pedig meggyőződhettünk az ajándékokat árusító kisdiákok tehetségéről és jó üzleti érzékéről. Saját készítésű gyertyákkal, mézeskalácsokkal, ékszerekkel, játékokkal és képekkel könnyítették meg számunkra karácsonyi ajándékaink megvásárlását tanítás nélkül. Az ötödikesek sok-sok mögöttük álló próba után rövid műsorral és betlehemezéssel várták a „nagyokat” a tornateremben. Az ajándékozás után szintén itt folytatódott a program a karácsonyi koncerttel. Ötödikesek és tizenkettedikesek, diákok, és tanárok is felléptek az egyórás előadáson. Hallhattunk szólót, énekelt az énekkar, s a Csodálatos világ című szám alatt (Louis Armstrong - What a wonderful world) kisfilmet láthattunk az iskola életéről. Régi klasszikusoktól magyar dalokon át felcsendültek angol, német nyelvű dalok, az Ave Maria dallamai, egészen John Lenon mindenki által ismert karácsonyi számáig.
Köszönet minden diáknak, tanárnak a segítségért. A képek 2007-től megtekinthetők a gimnázium honlapján (www.kfg.hu), a képtárban.

Juli
 
DÖK hírek Zacskókiállítás 2006.12.19.
Megnyílt!
Többszáz egyedi zacskó, egyedi elrendezésben! Ki gondolta volna, hogy egyszerű, műanyag zacskók látványtervezésre is alkalmasak?:)
Hol? A tornateremhez közelebbi lépcsőfeljárónál.

Köszönet a zacskókért:
Simon Anna
Vörös Dániel
Karsay Kriszti
Závodszki Rita
Kovács Virág
Németh Krisztián
Sipos Judit
Emődi Emese
Sikos Dóra
Száraz Nóra
Perger Júlia
És a többi névtelen zacskó gyüjtögetönek.

Az ötlet:
Karácsonyi Gabi
Perger Juli
Jeans Club zacsi, mely legfelül lóg.

A kivitelezés:
Dági Zoltán
Delbel Oliver
Földiák Márk
Huszár Zsófi
Karácsonyi Gabi
Naggyörgy Meláni
Perger Júlia
Saáry Vivien
Szabó Áron
Visontay Péter


Berei Zoltán
Prim András
Békefi Gábor 
DÖK hírek Zacskó kiállítás 2006.12.11.
A vártnál sokkal több, 200 zacskó gyűlt össze alig pár hét alatt a zacskókiállításra, melynek jövő héten lesz a megnyitója. Köszönet minden lelkes zacskó-gyűjtőnek!
 
DÖK hírek Osztálydekorációs verseny 2006.11.21.
Idén még sikeresebb volt a hagyományos,minden évben megrendezésre kerülő osztálydekorációs verseny, hisz idén már felsőbb évfolyamok is közel kerültek a győzelemhez. Gratulálunk mindenkinek!

I. 6.a (135 pont)
II. 6.b (129 pont)
III. 5.b (119 pont
)
IV. 5.a (118 pont)
V. 11.b (116 pont)
VI. 7.b (110 pont)
VII. 9.b (103)
VIII. 11.a (99)
IX. 12.b (98)
X. 12.a (96)
XI. 10.a (79)
XII. 10.b (72)
XIII. 7.a (68)
XIV. 9.a (66)
XV. 8.b (64)
XVI. 8.a (47)

Képek hamarosan a képtárban!
 
1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] Új hír írása