Hírek : DÖK hírek

kategóriákat mutat
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] Új hír írása

DÖK hírek Iskolai papírgyűjtés 2018.04.04.

A diákönkormányzat szervezésében a tavaszi iskolai papírgyűjtés április 9-étől 13-áig tart. A gyűjtés az őszihez hasonló módon zajlik, a papírt otthon kell lemérni, majd a mért súlyt a portán kell bediktálni. 

 
Pollák Dalma 
DÖK elnök

 
DÖK hírek Iskolai papírgyűjtés 2017.10.30.

Tisztelt Szülők! 

Szeretném megköszönni mindazok segítségét, akik október 14-én részt vettek az iskola csinosításában. 

Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy az iskolai papírgyűjtés november 15-24-ig lesz. A papír leadása az előző évekhez hasonló módon zajlik, vagyis a portán kell bediktálni az otthon lemért mennyiséget a megfelelő osztályhoz. 

 

Köszönettel: 

  Pollák Dalma

   DÖK-elnök 


 
DÖK hírek Papírgyűjtés 2016.11.08.

November 8-ától 18-áig ismét papírgyűjtés lesz iskolánkban.

 

Kérünk mindenkit, hogy az összekötözött és otthon lemért papírokat az udvaron elhelyezett konténerbe dobják, majd a portán diktálják be a behozott mennyiséget.

A legtöbbet gyűjtő osztály édes jutalomban részesül. 

Köszönettel: a DÖK


 
DÖK hírek Kempelenes diákok az oktatásügyért 2016.02.26.

A Kempelen Farkas Gimnázium diákjai az oktatási rendszer megreformálásával kapcsolatban az itt olvasható állásfoglalást tették.

a diákönkormányzat vezetősége


 
DÖK hírek KARÁCSONYI AJÁNDÉKGYŰJTÉS 2015.11.09.

Tisztelt Szülők!

 

A Szent László Társulat és a Rákóczi Szövetség idén is gyűjtést szervez a határon túli magyar iskoláknak, óvodáknak, árvaházaknak, gyermekotthonoknak. Iskolánk immár harmadik alkalommal csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Fontosnak tartjuk, hogy az iskolánk tanulói észrevegyék a szükséget és segítsenek is, amiben tudnak.

 

A karácsonyi ajándékgyűjtés november 2-tól december 7-éig tart.

 

Várunk tartós élelmiszert és édességet, tisztálkodási szereket, magyar nyelvű mesekönyveket, játékokat.

 

Az első emeleten kihelyezett dobozokba lehet rakni az erre a célra hozott adományokat.

 

Köszönettel:

DÖK

 


 
DÖK hírek Papírgyűjtés 2015.10.19.

November 2-ától 13-áig ismét papírgyűjtés lesz iskolánkban.

 

Kérünk mindenkit, hogy az összekötözött és otthon lemért papírokat az udvaron elhelyezett konténerbe dobják, majd a portán diktálják be a behozott mennyiséget.

 

A legtöbbet gyüjtő osztály édes jutalomban részesül.

 

Köszönettel: a DÖK

 

 


 
DÖK hírek Tavaszi papírgyűjtés 2015.03.25.

A diákönkormányzat szervezésében 2015. március 23-ától 31-éig ismét lesz papírgyűjtés. A gyűjtésből befolyt összeggel a diákönkormányzat gazdálkodik.

 

A papírgyűjtés menete az elmúlt évekhez képest nem változott, most is bízunk abban, hogy mindenki korrekt módon vesz részt a gyűjtésben.


 
DÖK hírek Őszi papírgyűjtés 2013.10.11.

A diákönkormányzat szervezésében 2013. október 14-étől 22-éig ismét lesz papírgyűjtés. A gyűjtésből befolyt összeggel a diákönkormányzat gazdálkodik.

 

A papírgyűjtés menete az elmúlt évekhez képest nem változott, most is bízunk abban, hogy mindenki korrekt módon vesz részt a gyűjtésben. Kérjük, hogy az újságokat otthon kössétek össze, mérjétek le, a súlyát a portán diktáljátok be. A behozott csomagot az elmúlt évekhez hasonlóan a konténerbe lehet bedobni.

 

Szabó Mónika patronáló tanár


 
DÖK hírek Papírgyűjtés 2012.03.21.

Ismét indul a papírgyűjtés!!!!

 

Az összegyűjtött papírokat 2012. március 27-étől április 3-áig lehet behozni az iskolába. Az osztályok közötti verseny eredményéről és a jutalmakról  itt a honlapon is hírt adunk majd. A bevétellel most is a diákönkormányzat gazdálkodik.


 
DÖK hírek Kempelen-nap 2011.03.22.
A Kempelen-napot április 1-2-án tartjuk. Április 1-én a megjelenés mindenkinek kötelező! Ezen a napon minden diák változatos programokon, versenyeken vesz részt kb. 13 óráig; ezt követően sportversenyek lesznek különböző sportágakban.
A nap egyik programja lesz a „Hamis tárgyak” c. előadás, amit két a vámhivatalból érkező előadó tart.
A 9-12. évfolyam tanulói a házirend betartása mellett szülői engedéllyel az iskolában tölthetik az éjszakát tanári felügyelettel. Kapuzárás 10 órakor lesz.

 
[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] Új hír írása