Hírek : iskolavezetés információi

kategóriákat mutat
1 ] [ 10 ] [ 20 ] .. [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ 30 ] Új hír írása

iskolavezetés információi Papírgyűjtés 2009.10.07.
A DÖK szervezésében 2009. október 7-én és 8-án papírgyűjtés lesz az iskolában. Kérjük, hogy a csomagokat otthon mérjék le, majd az udvaron található konténerbe dodják be (kérjük, hogy műanyagot ne helyezzenek a tárolóba). A hozott papír mennyiségét a portás bácsiknál lehet felíratni.
Az első három helyezett osztály jutalomban részesül.A bevétellel a diákönkormányzat gazdálkodik.
Köszönjük a támogatásukat.
 
iskolavezetés információi Szülői fórum 2008.11.26.
2008. november 25-én 18 órakor tartottuk az idei tanév első szülői fórumát. A megbeszélésen szó esett az oktatás-nevelés helyzetéről és egyéb, az iskola működését érintő sok fontos kérdésről. Megköszöntük Szeibert Andrásnak, az Iskolaszék leköszönő elnökének sokéves munkáját, mellyel a szülői oldal képviseletében a gimnázium törekvéseit segítette. A szülői fórum az Iskolaszékbe új tagnak Bukovszky Zoltánt választotta meg, emellett Janzsó János tagságát is megerősítette.
A jegyzőkönyv mellékelten olvasható.

Bánky Judit
igazgató
 
iskolavezetés információi Farsang 2008.01.21.
2008. január 18-án, pénteken került sor az idei farsangi mulatságra. A programokat a 7. évfolyam szervezte az osztályfőnökök, Asboltné Czapári Beáta és Majzikné Lichtenberger Krisztina tanárnők útmutatásával.
A farsangi mulatságon a résztvevők szerint a legsikeresebb programok a következők voltak: a téltemetés (biztos ennek köszönhető, hogy a hét végén megdőlt a százéves országos melegrekord), az Activity a tanárok bevonásával, az akadályverseny és az Okosabb vagyok mint egy ötödikes? vetélkedő. Nagy sikere volt a büfének is, főleg a palacsintának.
A farsangon készült képek már megnézhetők a "Linkek", képtár rovatban.
 
iskolavezetés információi Szalagavató 2007.11.30.
Sok szeretettel várunk mindenkit a Kempelen Farkas Gimnázium végzős diákjainak szalagavató ünnepségére, amelyet 2007. december 1-jén 18 órától tartunk a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban.
Jegyek még korlátozott számban kaphatók a helyszínen.
Megjelenés alkalmi öltözetben.
 
iskolavezetés információi Alapítvány 2007.11.23.
Örömmel tudatjuk a szülők közösségével, hogy az APEH átutalta az iskolai alapítvány számára az SZJA 1%-ából érkezett felajánlásokat.
A befizetésekből 4 319 371 Ft érkezett be, amit a kuratórium az alapító okiratban foglaltak szerint az oktatás minőségi fejlesztésére, a nevelési feladatok segítésére, a közösségi programok támogatására fog a nevelőtestülettel együtt fordítani.
Köszönjük mindazok támogatását, akik felajánlásukkal minket segítettek. Reméljük, hogy 2008-ban az adóbevallási időszakban az alapítványon keresztül ismét diákjainkat támogatják.
Bánky Judit
igazgató
 
iskolavezetés információi Módosul a Pedagógiai program 2007.09.24.
A törvényi előírásoknak megfelelően a nevelőtestület átdolgozta a Pedagógiai programot. Az iskolai alapdokumentum tervezetébe 2007 őszén több fontos módosítás került be (pl. a nem szakrendszerű oktatás bevezetése, a gazdasági és pénzügyi ismeretek oktatása). Az elkészült tervezet várhatóan még 2007-ben a fenntartó jóváhagyásával lép életbe.
Ezt követően természetesen a honlapra is felkerül.

Bánky Judit
igazgató
 
iskolavezetés információi Évfolyamdolgozatok, projektek 2007.09.24.
A nevelőtestület összeállította azt a listát, amely az idei választható évfolyamdolgozatok és projektek címeit tartalmazza.
A lista a mai napon a honlapra is felkerült.
A 9. és 11. évfolyamos tanulóknak a szaktanárokkal való egyeztetés után 2007. október 20-áig kell a kiírt témák alapján a jelentkezési lapjukat leadniuk.
Mindenkinek jó munkát kívánunk!
Szabóné Moncz Éva
igazgatóhelyettes
 
iskolavezetés információi Alapítványi hírek 2007.09.05.
Köszönöm mindazok együttműködését, akik a Budafoki Nyolc Évfolyamos Oktatásért Alapítványon keresztül az elmúlt években diákjainkat támogatták.
Külön köszönöm azoknak az önzetlen fáradozását, akik a tavaszi szülői bálon szervező munkájukkal vagy részvételükkel anyagilag is segítették a nehéz helyzetben levő alapítványt. Összefogásuknak köszönhetően az elmúlt időszakban is sok színes program valósulhatott meg.
Örömmel tájékoztatom a szülőket arról, hogy 2008-ban az alapítvány várhatóan az eddig befolyt legmagasabb összegből gazdálkodhat. Az APEH előzetes tájékoztatása szerint a személyi jövedelemadó 1%-ából felajánlott támogatás 4325035 Ft lesz.
A forrásokat elsősorban a szabadidős programokra (iskolai rendezvényekre, közművelődési programokra, kirándulásokra, táborokra), az idegen nyelvi képzésre és a könyvtár fejlesztésére szeretnénk fordítani. Az alapítvány a legkiemelkedőbb tanulói teljesítményeket a tanévzárón továbbra is az egyik legrangosabb elismeréssel, a Kempelen-díjjal fogja elismerni.
Bánky Judit
igazgató
 
iskolavezetés információi szülői értekezletek 2007.09.03.
Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket arról, hogy a 6.-11. évfolyamosok szülői értekezlete 2007. szeptember 10-én, hétfőn 18 órakor kezdődik. Az 5. és 12. évfolyamosok szülői értekezelete másnap, 2007. szeptember 11-én lesz szintén 18 órától.
Sok szeretettel várjuk Önöket a megbeszélésekre, ahol a tanév feladatairól, fontos tudnivalóiról lesz szó.

Szabóné Moncz Éva
igazgatóhelyettes
 
iskolavezetés információi tanévnyitó 2007.07.03.
A tanévnyitó ünnepélyt 2007. szeptember 2-án, vasárnap 18 órakor tartjuk.
 
1 ] [ 10 ] [ 20 ] [ 23 ] [ 24 ] [ 25 ] [ 26 ] [ 27 ] [ 28 ] [ 29 ] [ 30 ] Új hír írása