Hírek : iskolavezetés információi

kategóriákat mutat
1 ] [ 10 ] .. [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] .. [ 30 ] [ 31 ] Új hír írása

iskolavezetés információi Felvételi tájékoztató a leendő ötödikesek szülei számára 2013.11.05.

Meghívó a Kempelen Farkas Gimnázium felvételi tájékoztatójára

 

Sok szeretettel várjuk a negyedik osztályos diákok szüleit 2013. november 18-án, hétfőn a gimnázium épületében 18 órakor kezdődő felvételi tájékoztatóra. A megbeszélésen részletes tájékoztatást adunk nyolc évfolyamos gimnáziumunk programjáról, a felvételi eljárás folyamatáról, az ezzel kapcsolatos fontos határidőkről, szülői feladatokról. A bemutatóórákkal egybekötött nyílt napunk 2013. december 4-én, szerdán 9 órától lesz.

Ezúton hívjuk fel a felsőbb évfolyamos, elsősorban a pályaválasztás előtt álló, jó képességű nyolcadikos diákok szüleinek figyelmét arra, hogy különbözeti vizsgával a gimnázium felsőbb évfolyamainak osztályaiba is veszünk fel diákokat. A különbözeti vizsgáról az iskola honlapján vagy a gimnázium titkárságán személyesen lehet érdeklődni

(www.kfg.hu; 1223 Budapest, Közgazdász u. 9-11.; T: 36-22-114).

 

Bánky Judit

   igazgató


 
iskolavezetés információi Szakmai nap 2013.11.05.

A Kempelen Farkas Gimnázium szakmai napját idén 2013. november 12-én, kedden 10-13 óráig tartjuk iskolánkban. A meghívott előadók bemutatása, azaz a "parádé" után a diákok az előzetesen általuk kiválasztott előadásokon, foglalkozásokon, beszélgetéseken vesznek részt. A nap folyamán a meghívott tudósokat, művészeket, sportolókat, közéleti személyiségeket diák mentorok kalauzolják.

A meghívottak bemutatása itt olvasható.

Ezen a napon délután tartjuk a diákparlamentet is.

 


 
iskolavezetés információi Rövidített órák 2013.10.07.

Tisztelt Szülők!

 

A Bolyai Matematikaverseny és egy nevelőtestületi továbbképzés miatt október 11-én (pénteken) és október 14-én (hétfőn) rövidített órák lesznek. Az 5. órának 11:45-kor, a 6. órának 12:30-kor lesz vége, a diákok a 6. óra után tudnak ebédelni, tanulószoba ezen a napon is lesz. 


 
iskolavezetés információi Információk az őszi érettségi vizsgaidőszakkal kapcsolatban 2013.09.17.

 

 

Tájékoztatjuk az őszi (októberi-novemberi) vizsgaidőszakban érettségi vizsgára jelentkezett tanulókat, hogy a vizsgákkal kapcsolatos minden fontos információt (írásbelik, szóbelik) a "Végzősöknek" menüpontban találják meg.


 
iskolavezetés információi Szülői értekezletek, szülői fórum 2013.09.03.

Tisztelt Szülők!

 

2013. szeptember 9-én, hétfőn a szülői értekezletek előtt 17 órától szülői fórumot tartunk az iskola ebédlőjében. A fórumon az iskola helyzetéről, eredményeiről, az idei tanév legfontosabb kérdéseiről beszélgetünk. Szó esik majd arról, hogy a gyerekek érdekében miben kérünk szülői segítséget, és szeretettel várjuk a szülők részéről az építő javaslatokat, kéréseket. A szülői fórumra az Iskolaszék tagjai és az osztályokat képviselő szülők mellett szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt.

 

2013. szeptember 9-én, hétfőn a szülői fórum után 18 órakor kezdődnek a 6.-11. évfolyamos osztályok szülői értekezletei (kivéve a 10.b).

 

Az 5.a, 5.b, 10.b, 12.a és 12. b osztályok szülői értekezletei másnap, szeptember 10-én, kedden 18 órától lesznek.

 

Bánky Judit igazgató

 


 
iskolavezetés információi A tanévkezdéssel kapcsolatos tudnivalók 2013.08.30.

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

 

Köszöntünk mindenkit a hétfőn kezdődő új tanév alkalmából. Az alábbi információkkal a tanévkezdést szeretnénk megkönnyíteni.

 

A tanévnyitó ünnepély 2013. szeptember 2-án, hétfőn 8 órakor kezdődik. Kérjük, hogy ezen a napon mindenki legkésőbb 7:50-re érkezzen meg ünneplő ruhában. Ha nem esik az eső, akkor a tanévnyitót az udvaron tartjuk, ezért kérjük, hogy mindenki úgy öltözzön fel, hogy ne fázzon meg.

 

A tanévnyitót osztályfőnöki órák és szakórák követik, ezért kérjük, hogy mindenki hozzon magával jegyzetfüzetet és tollat.

 

Az ötödikeseknek a tanítás 12:45-kor fejeződik be (akiket ebédre befizettek, azok is megebédelnek már ekkorra). A tanulószoba az első naptól kezdve 16 óráig vehető igénybe.

 

A felsőbb évfolyamosoknak öt tanítási órájuk lesz, ebédelni 12:45-től lehet.

 

A tankönyvek augusztus 26-án, hétfőn névre szóló csomagokban rendben megérkeztek. A tankönyveket szeptember 2-án hétfőn és szeptember 3-án kedden fogjuk kiosztani. Kérjük ezért, hogy már hétfőn is mindenki a könyvek hazavitelére alkalmas táskával jöjjön iskolába.

 

Bánky Judit igazgató


 
iskolavezetés információi A tankönyvek átvétele 2013.08.27.

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

 

A tankönyvek augusztus 26-án, hétfőn névre szóló csomagokban rendben megérkeztek.

A tankönyveket szeptember 2-án hétfőn és szeptember 3-án kedden fogjuk kiosztani. Kérjük ezért, hogy már hétfőn mindenki a könyvek hazavitelére alkalmas táskával jöjjön iskolába.

 

Bánky Judit igazgató


 
iskolavezetés információi Erzsébet utalvány (gyerekvédelmi kedvezmény) 2013.08.22.

 

Tisztelt Szülők!

 

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Polgármesteri Hivatala küldte a mellékelt értesítőt.

Ebben az érintett szülők arról olvashatnak, hogy akik a rendszeres gyerekvédelmi kedvezmény keretében Erzsébet utalványt kapnak, az augusztusra megállapított utalványokat mikor és hol vehetik át.

 

Bánky Judit igazgató

 


 
iskolavezetés információi A tanévkezdést segítő információk 2013.08.22.

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

 

Köszöntünk mindenkit a néhány nap múlva kezdődő új tanév alkalmából. Az alábbi információkkal a tanévkezdést szeretnénk megkönnyíteni.

 

2013. augusztus 26-án, hétfőn 8 órától 14 óráig lehet a pótbefizetés alkalmával szeptemberre a menzát befizetni. Kérjük, figyeljenek arra, hogy akik a tanév elejétől szeretnének étkezni, azok már csak ezen a napon tudnak az első időszakra befizetni.

 

Az osztályozó vizsgák a korábban kiírt menetrend szerint augusztus 27-én és 28-án lesznek, ezekről külön értesítést nem küldünk.

 

A tankönyvek előre láthatóan augusztus 26-án érkeznek az iskolába. Az átvételt követően az esetleges gondokat a szülőkkel személyesen fogjuk egyeztetni.

 

A tanévnyitó ünnepély 2013. szeptember 2-án, hétfőn 8 órakor kezdődik. Kérjük, hogy ezen a napon mindenki legkésőbb 7:50-re érkezzen meg ünneplő ruhában. A tanévnyitót osztályfőnöki órák és szakórák követik, ezért kérjük, hogy mindenki hozzon magával jegyzetfüzetet és tollat.

 

Az ötödikeseknek a tanítás 12:45-kor fejeződik be (akiket ebédre befizettek, azok is megebédelnek már ekkorra). A tanulószoba az első naptól kezdve 16 óráig vehető igénybe.

 

A felsőbb évfolyamosoknak öt tanítási órájuk lesz, ebédelni 12:45-től tudnak.

 

 

Bánky Judit igazgató


 
iskolavezetés információi osztályozó vizsgák 2013.06.28.

A beérkezett kérvények alapján 2013. augusztusában az alábbi osztályozó vizsgákra kerül sor:

 

név

27. (kedd) 800

27. (kedd) 1300

28. (szerda) 800

Babos Szilárd

 

 

angol

Balogh Lea

 

 

angol

Balogh Norbert

matematika

 

 

Béla Márton

 

 

angol

Biró Zsófia

 

 

angol

Buró Gergely

 

 

angol

Csabai Kitti

 

 

angol

Darvas Máté

 

informatika

angol

Erdős Balázs

 

 

angol

Faragó Endre

matematika

 

 

Göncz Fanny

 

 

angol

Gyöpös Anna

 

 

angol

Jóba Dominik

 

 

angol

Juhász Márk

 

 

angol

Kecskeméti Kyra

matematika

 

angol

Kisbenedek Sámuel

 

 

angol

Kovács Rebeka

 

 

angol

Kováts Kornél

 

informatika

angol

Limbek Soma

 

 

angol

Lőrincz Sára

 

 

angol

Makláry-Szalontay Bence

 

 

angol

Pál Zsolt

 

 

angol

Pozsonyi Tamás

 

 

angol

Sevella Márton

matematika

 

 

Sohajda Ábel

angol 11.

 

angol

Somlói Tamás

 

informatika

 

Szabó Norbert

 

 

angol

Számfira Marina

magyar nyelv és irodalom

 

angol

Varga László

 

 

angol

Wágner Réka

matematika

 

angol

Zsidákovits Panka

 

 

angol

A vizsgákról külön értesítést nem küldünk.

 

Bánky Judit


 
1 ] [ 10 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 22 ] [ 23 ] [ 30 ] [ 31 ] Új hír írása