Hírek : iskolavezetés információi

kategóriákat mutat
1 ] [ 10 ] .. [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] .. [ 30 ] [ 31 ] Új hír írása

iskolavezetés információi Bánky Judit igazgató a pedagógusnap alkalmából Németh László-díjban részesült 2014.06.02.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere 2014. május 30-án, pedagógusnap alkalmából iskolánk igazgatóját, Bánky Judit igazgató asszonyt a gyermekek harmonikus személyiségformálása terén végzett kiemelkedő oktató, nevelő  munkája elismeréseként Németh László-díjjal tüntette ki.

 

A nevelőtestület, az alkalmazottak, a diákok és a szülői közösség nevében is gratulálunk igazgató asszonynak a miniszteri kitüntetéshez.


 
iskolavezetés információi Intézményvezetői pályázat véleményezése 2014.06.02.

 

Bánky Judit intézményvezetői megbízatása 2014. július 31-én lejár. Az EMMI kiírta az intézményvezetői állás betöltésére szóló pályázatot. Erre egy pályázat, Békefi Gábor pályázata érkezett be.

A vezetői programot véleményező nevelőtestületi értekezlet és a pályázó vezetői megbízatását véleményező alkalmazotti értekezlet 2014. május 20-án lezajlott.

A vezetési program és a vele kapcsolatosan kialakított vélemények, valamint a szavazások eredményei itt olvashatók.

 


 
iskolavezetés információi Kerületi (önkormányzati) nyári napközis tábor 2014.05.23.

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata idén is megszervezi a gyerekek nyári szünidős napközis foglalkoztatását.

Az önkormányzat napközis táborral kapcsolatos tájékoztatóját és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat itt letölthetik (Jelentkezési lap; Egészségügyi nyilatkozat). Amennyiben igénylik, ezeket a nyomtatványokat haza is tudjuk küldeni.

Kérem, hogy a Jelentkezési lapon figyelmesen olvassák el a tudnivalókat. A nyári napközis foglalkozáson csak az a gyermek vehet részt, aki az iskolában leadta a jelentkezési lapját és annak megfelelően befizette a díjat, valamint a táborvezetőnek átadta az aláírt  egészségügyi nyilatkozatot.

 

Bánky Judit igazgató

 

 


 
iskolavezetés információi Május 20-án, kedden rövidített órák lesznek 2014.05.15.

Tájékoztatom a tisztelt szülőket arról, hogy 2014. május 20-án, kedden délután nevelőtestületi értekezlet lesz, ezért ezen a napon rövidített, 35 perces órák lesznek, a 6. és 7. órák elmaradnak.

A tanításnak 1145-kor lesz vége, ezután lehet ebédelni a menzán. Tanulószoba ezen a napon is lesz 16 óráig.

 

Bánky Judit igazgató


 
iskolavezetés információi Ballagás 2014.04.25.

A Kempelen Farkas Gimnázium ballagási ünnepsége 2014. április 30-án, szerdán 17 órakor kezdődik.


 
iskolavezetés információi Intézményvezetői pályázat 2014.04.24.

Az Emberi Erőforrások Minisztere által a Budapest XXII. kerületi Kempelen Farkas Gimnázium intézményvezetői beosztására kiírt pályázatra a megadott határidőig egy pályázat érkezett be.

A Békefi Gábor által benyújtott vezetési program itt olvasható.


 
iskolavezetés információi Esti fogadóórák 2014.04.02.

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a tavaszi esti fogadóórák 2014. április 7-én, hétfőn és április 8-án, kedden lesznek 17 órától 19-óráig. 

Hétfőn a humán szakos, kedden a reál szakos tanárok várják Önöket. A tanárok pontos beosztását, az előzetes időponttól való esetleges eltérést hamarosan itt olvashatják.

 

Bánky Judit igazgató


 
iskolavezetés információi Alapítványi bál 2014.03.05.

Tisztelt Szülők!

 

Köszönjük mindazok támogatását, akik idén is támogatói jeggyel vagy személyes részvétellel segíteni tudták az iskolai alapítvány által rendezett szülői bált. Nagy örömünkre idén is nagyon sokan tudtak Önök közül eljönni a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban bemutatott műsorra, alapítványi bálra. Reméljük, hogy a szervező tanárok és a fellépő diákok munkájának köszönhetően mindannyian jól érezték magukat ezen a szép estén. A műsorról készült felvételt itt nézhetik meg.

Külön köszönjük a szülőkből alakult lelkes szervezőbizottságnak az előkészületekben és a rendezvény lebonyolításában nyújtott segítséget. Köszönjük az adományozók felajánlásait is, akik finom italokkal, süteményekkel és tombolával járultak hozzá a műsort követő bál kellemes hangulatához.

A program teljes bevétele az iskolai alapítvány forrásait növeli, ami a pályázati rendszer segítségével a diákok támogatásának lehetőségeit bővíti.

 

Budapest, 2014. március 5.

 

Bánky Judit

  igazgató

 


 
iskolavezetés információi Az iskolai alapítvány támogatása az 1%-os adóval 2014.02.20.

Tisztelt Szülők!

 

Az elkövetkező időszakban is szeretnénk az iskolai alapítvány segítségével a diákok idegen nyelvi és informatikai képzését és az iskolai szabadidős rendezvényeket (5labdafesztivál, Kempelen-nap stb.) támogatni, a könyvtár fejlesztését segíteni, emellett a kiemelkedően teljesítő diákok munkáját Kempelen-díjjal jutalmazni.

Kérjük ezért, hogy amennyiben módjukban áll, személyesen vagy cégeiken keresztül 1%-os befizetéseikkel támogassák a Budafoki Nyolc Évfolyamos Oktatásért Alapítványt.

A kedvezményezett adószáma: 18230941-1-43

 

Budapest, 2014. február 20.

 

 

Köszönettel:

Bánky Judit

   igazgató


 
iskolavezetés információi Kisfelvételi, szóbeli 2014.02.13.

A kisfelvételi keretében a szóbeli meghallgatásra 2014. február 21-én és 22-én kerül sor. A pontos beosztásról külön értesítést küldünk.

 

A felvételi során igyekszünk oldott légkört kialakítani. A felvételi beszélgetésen elsősorban nem tárgyi tudást, hanem olyan készségeket, képességeket mérünk, amelyek később nélkülözhetetlenek lesznek az eredményes tanuláshoz (például: hangos, értő olvasás, figyelemkoncentráció, logikus gondolkodás).


 
1 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ] [ 14 ] [ 15 ] [ 16 ] [ 17 ] [ 18 ] [ 19 ] [ 20 ] [ 21 ] [ 30 ] [ 31 ] Új hír írása